Allmänna frågor om Mitt konto: pengar

1. Var hittar jag mitt spelarkonto och vad innehåller det för info?
  2. Finns det en årsöversikt över mina kontotransaktioner?
  1. Var hittar jag mitt spelarkonto och vad innehåller det för info?

Logga in och klicka uppe på sidan på "Mitt GameDuell". Under "Mitt spelarkonto och mina vinster" hittar du alla relevanta länkar. Här kan du göra in- och utbetalningar och under "Kontoutdrag" kan du se dina kontotransaktioner för olika tidsperioder.

Uppe till höger på ditt spelarkonto visas hela tiden ditt aktuella kontosaldo.

2. Finns det en årsöversikt över mina kontotransaktioner?

Ja, under "Kontoutdrag" kan du se alla dina kontotransaktioner de senaste 6 månaderna.