Partner

TJÄNA TILLSAMMANS MED GAMEDUELL SOM PARTNER!

 1. GameDuells idé

  Som anordnare av onlineturneringar har GameDuell utvecklat en ny typ av sajt för skicklighetsspel, där spelare tävlar mot varandra och kan vinna äkta vinster. GameDuells samtliga spel är skicklighetsspel. Detta betyder att det inte är slumpen som avgör vinst eller förlust, utan endast spelarnas förmåga. Skicklighetsspel skiljer sig därmed väsentligt från licenspliktiga hasardspel som t.ex. vadslagning och casinospel.

 2. Detta gör GameDuell unikt

  Jämfört med andra konventionella spelsajter erbjuder GameDuell tre speciella egenskaper:

  • Äkta motståndare

   Dina motståndare är riktiga människor.

  • Äkta tävling

   Vår spelstyrkeprincip garanterar en rättvis tävling.

  • Äkta vinster

   Man kan vinna riktiga pengar & sakprier.

 3. Online gaming - en mainstream marknad värd miljoner

  Spelmarknaden online är redan idag en mångmiljonmarknad som stadigt växer. Tyskland är Europas största marknad för online gaming och noterar en stark tillväxt (Nielsen/NetRatings 2003). Enligt T-Onlines studie "Surfer-Check 2004" steg nyttjandet av online gamingtjänster till 5,3 miljoner människor inom loppet av ett år. Intressant är också att marknaden för så kallade casual online games är en massmarknad som till 50% domineras av kvinnor. Om du också vill profitera på online gaming trenden, bli då partner med GameDuell redan idag.

 4. Partnerskap med GameDuell

  Driver du en egen hemsida och vill erbjuda dina besökare attraktivt och nytt innehåll? Vill du tjäna pengar tillsammans med GameDuell? Ta då del i vårt partnerprogram och nyttja fördelarna med ett GameDuell partnerskap.

  Dina fördelar:

  • Attraktiv kommission
  • Alltid aktuellt reklammaterial och högkvalitativt innehåll
  • Tillgång till detaljerad onlinestatistik


  Premium partnerskap
  Vill du ingå ett integrerat premium partnerskap med oss? Vi tar gärna fram individuella lösningar med dig. Vänligen kontakta oss på partner@gameduell.se